When I get there

Idag träffade jag kuratorn för sista gången i år. Det har hjälpt mig, men ändå känns det som att jag har en bra bit att gå innan jag är där jag vill vara. Men jag har absolut kommit någonvart och visat att jag vill må bättre och tycka om mig själv. Det har jag visat på olika sätt. Genom att tro på mig själv, stå upp för mig själv och våga satsa på mig själv. Först i början i små pyttesteg, men i framtiden ska jag nog se till så att det blir större saker.

Jag håller på att lära mig att inte köra fast i saker som ändå inte leder någon vart. Att ta tag i saker själv och inte sitta och vänta på att det ska hända saker. Sen har jag insett att jag ska försöka släppa vissa saker och koncentrera mig mer på det som känns mer givande just nu istället för att grubbla sönder sådant som ändå inte kommer fungera i dagsläget. Något kryptiskt kanske, men jag vet i alla fall vad jag menar. Nu ska jag läsa mer om porrstjärnan och försöka mig på att analysera lite.

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.