Pank!

Idag sprang jag hela 6 km, det ni! Har inte hänt sen jag vet inte när. Nu har jag shoppat upp mina sista slantar på mat, precis som sig bör. Vill gärna kunna gå på smygpremiären på lördag, men jag får väl se. Styrelsemöte strax, ska gå till skolan och läsa lite i min bok så länge. Börjar kännas som att det blir en bra start på nästa termin. Går upp i tid, sover lagom, äter rätt, tränar.. Är bara att keep it up liksom.

Inatt är det åter igen dags för primärval borta i staterna. Denna gången är det Michigan som ska dela ut delegater till kandidaterna. Ska sova mig igenom det denna gång. Så får jag se imorgon hur det gick. Även om jag tycker det är spännande att följa hela processen när rösterna strömmar in så är det inte så smart att sitta uppe hela natten för den sakens skull.

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.