Kärlekens teori, eller hur jag funderar.

Vad är det som gör att vissa aldrig finner kärlek? Är det bara inte meningen, gör de något fel? Jag funderar ibland över saker som dessa. Jag har massor med teorier och funderingar kring detta, men det finns liksom inga svar. Det kan vara vilket som helst, eller så är det en eller flera saker som gör att det aldrig blir rätt.

En dag som denna, då vädret är grått och det blåser och regnar kan man känna sig ensam som fan. Nu är jag inte på det humöret att jag sitter och känner efter, men andra dagar är värre. Försöker att inte tänka på det. Går rätt bra på något sätt. Är ju ganska van nu. Har inte haft ett förhållande på ungefär 6 år och då är ensamheten det enda man känner till.

Jag har förvisso i stort sett gjort ett aktivt val att inte utsätta mig för saker som kan såra mig och det har i slutändan lett till att jag inte träffat någon. Sen ser det väl ut därefter. Det är ju en teori, en annan är att tjejer just ain’t that in to me. Men så behöver det inte heller vara. Jag kan vara blindare än en fladdermus, påverkad av min mindre bra självkänsla.

Nej, nog nu, ska iväg och äta taco.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.