Facebook strular..

Nu funkar Facebook mindre bra va. Vet inte vad det är, men inatt så kom jag bara till en annan sida med reklam. Nu kan jag inte logga in. Lite störigt. En annan störig sak är att boken som jag ska använda till att besvara seminariefrågor inte kommer förrän efter 17.00. Så då får jag sitta och plugga halva natten istället för nu på dagen. Om jag nu inte hittar något annat sätt att få tag i boken. Så jävla typiskt.

Även pengarna rinner bort fort som fan, ännu mer typiskt, tur att jag inte köpte den där skitsnygga Marwinjackan, men fan vad jag vill ha den. Är bara att hålla tummarna för att den finns kvar nästa månad. Eller så får jag snåla som fan resten av månaden 😛

Nu funkar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.