Mer privat

Ah, jag har äntligen insett att det finns en funktion som kallas privat här på bloggen, så nu kan jag skriva vad som helst. Ja, kanske inte vad som helst, men mer fritt när jag känner för det. Måste bara komma på vad jag ska skriva.. Kan ju börja med att publicera mitt inlägg om min affärsidé med klubbguiden. Så slipper jag ha den liggandes som draft. Tror nästan jag hittat namnet på sidan. Undrar om jag måste fråga någon om lov för det.. Får kolla upp sådant om det blir aktuellt.

Oh, jag handlade för över 2000:- igår, blev ett par jeans levis 511 och en jacka som kostade 1700:-, dyraste plagget jag någonsin köpt. Men snygg blev jag. Har självklart både och på mig idag, kan inte låta bli att ha på mig nya saker direkt.

Sitter i skolan och ska skriva en kommentar på en annan grupps uppgift nummer 3 och det går som vanliogt inte så bra. Lustigt nog handlar det om motivation och jag har ingen som helst motivation för det. Kanske ska skriva något om det.

Ska slava för första gången på över ett år idag, mental? Kanske lite.. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.