Losing my mind

Jag har tydligen under en längre period undvikit att skriva här i. Ska försöka bättra mig. Får bli någon slags dagbokliknande grej här. Har inte så mycket annat att tillföra just för tillfället. Helgen var lika med tacos, inflyttningsfest och caps, sen mer caps. För de som inte är så insatta så finns mer information här. Nu var det dock vänskapscaps, man capsar utan att det är dödsallvar.

I söndags så toppades dagen av en filmkväll och Superbowl! Jävligt nice. Vi såg bland annat Street kings som var helt okej och Spread.

[youtube]jdHjrd4P9Rs[/youtube]

[youtube]_akR9vhcDHg[/youtube]

Igår var dock en väldigt värdelös dag. Seg av att ha lagt mig runt 5 på morgonen så fick jag fan inget gjort. Det tänkte jag råda bot på idag genom att faktiskt göra något, trots känslan i kroppen som skriker att jag ska lägga mig och dö i sängen. Dags att börja med att gå och handla något ätbart till frukost.

Återkommer med en lista över saker som jag behöver göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.