Olika perspektiv

Ibland funderar jag på saker och ting. Hur det kommer sig. Till exempel varför vi har så olika sätt att se på saker och ting. I min värld så är det ganska okej att gilla vissa saker, medan det för andra är helt otänkbart och nästan förbjudet. Jag vet ju att det har med sociala koder och regler och hur man är uppfostrad att göra. Speciellt när det kommer till manligt och kvinnligt. Killar ska gilla vissa saker som inte tjejer ska tycka om och vice versa.

För mig går det djupare än så. För de som inte är med på det så är det jag skriver bara flum och töntigt. Vilket är ok. Tycker bara det är trist att de är så låsta i sitt sätt att tänka. Men det är deras förlust. Eller inte, de är nog rätt nöjda med sina liv ändå. Men det är ändå rätt intressant. Men jag är hellre öppen för flera upplevelser oavsett vad de har för källa. Bryr mig inte om att det måhända vara PK, fjolligt och töntigt. Gillar jag något så gör jag. Det gäller allt från film, musik till ja allt.

Det vore konstigt om människor inte påverkades av sina uppväxtförhållanden, men det är synd att de inte vågar bryta sig ur och vågar sig på nya tankar och testar nya saker.

Nog med flummandet, nu ska jag ta mig en dusch och sen ner på stan för lite häng med människor som jag vet är ganska öppna och har ganska liknande syn på livet som jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.