En stillsam helg för mig själv

medium_269385965

photo credit: topher76 via photopin cc

Ja, denna helg har blivit både stillsam och lugn, vilket nog var välbehövligt av flera anledningar. Kommer att ha några helger med resor till andra städer närmaste tiden så dels det, skriver mer om det i ett senare inlägg, sen är jag så jävla trött jämt. Nu satt jag förvisso uppe och glodde på film halva natten inatt, men jag fick ju sova ut efteråt.

Har varit ute i skogen och fotat alla färger som hösten exploderat i, ska lägga upp ett urval av de på Facebook här snart. Några kommer dyka upp på min fotografisida. Vädret var fantastiskt så jag försökte ta tillvara på ljuset och alla olika nyanser.

Sen har jag rensat lite bland mina papper som skräpar i min lilla bokhylla som jag har bakom ryggen här vid datorn. Meningen var att jag skas städa med, men vi får se om jag orkar det. Borde egentligen för det är rätt dammigt, men som sagt..

Fick ett presentkort på Centralbadet som jag tänkte utnyttja igår eller idag, men kom mig inte för att ta mig in till stan heller. Ska nog spara det till senare, när det är kallt och märkt som attan, då kan det vara skönt att relalalaxa lite och bubbla. Kan ju vara trevligt om jag lyckas få mig med någon eller några fler som vill hänga med.

Planen är att träna först, sen simma och avsluta med bubbelpool, bastu och lite käk. En annorlunda AW kanske någon gång.

Jag har halva köket fyllt med skräp som ska ut till miljöboden med, får se om det är något jag pallar med idag. Blir ju så förbannat slö av att inte göra något. Men det är rätt skönt med, så jag klagar inte.

Måste säga att jag är rätt glad över att vara så okej med att inte göra något en helg, betyder att jag kan välja själv och inte blir isolerad på det sätt jag ofta blivit förr. Inte helt fel att trivas i sitt eget sällskap.

Ett svar till “En stillsam helg för mig själv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.