Missar mina mål

#12 - Goals

Ett mål som jag satte för mig själv för ett tag sen var att skriva 1 inlägg om dagen på tre av mina projekt, samt söka ett jobb per dag. Varför jag inte förmår mig själv att göra något av detta är illa. Jag har typ ångest och all energi att göra det jag borde göra försvinner, vilket leder till mer ångest och så mår jag ännu sämre.

Fan att det ska vara så jävla svårt att motivera sig att göra saker. Särskilt när det är viktiga saker som verkligen behöver göras. Gör man inget händer liksom inget. Har ni några tips på hur en kan sluta vara så jävla ineffektiv och lam?

Det jag märkt hjälper är att planera sina dagar, vilket jag tänkte göra när jag sa upp mig, men det blev inte riktigt så. Får jobba på att göra det nu istället. När ska jag vakna, vad ska jag göra och i vilken ordning? Sådana saker måste jag få till, rutiner som är hållbara för mig.

Som idag då gick jag upp rätt tidigt, satte mig och gick igenom min mejl och skrev ut de annonser som var intressanta. Nu har jag de i en hög här bredvid. Gäller att koppla bort allt annat så det blir gjort. Sen så har jag registrerat eller uppdaterat mig på lite bemanningsföretag.

Åh det är så kul att söka jobb.. eller?

2 svar till “Missar mina mål”

  1. Ett tips är att ta en löprunda direkt på morgonen. Sen är man typ pigg och sugen på att göra grejer hela dan. Tycker jag i alla fall, man får mer energi och lust att göra någonting bra av dagen om man startar den bra. En promenad kan också räcka 🙂 Lycka till, Kram Sassy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.