Så mycket intryck och händelser

11652024324_b4c0ceb4e4

Vad för intryck får jag i mitt liv?

Jag har blivit enormt dålig på att skriva här, men det händer så mycket just nu att alla intryck gör att jag inte tagit mig för att skriva något. Jag mår bra, har lite trötta axlar och ögonen håller på att implodera, de svider. Ska strax sova men jag tänkte skriva något helt kort här först. Vad är det som händer då? Jobbet går bra, har fått ut de flesta på arbetsprövning och så, så det flyter på. Vill gärna åka iväg i februari till Thailand, har frågat min chef om det går att ta ut semester i förskott, får se hur hon svarar. Går tyvärr inte annars.

Semester och ledighet

Snart är det jul och tänkte vara ledig några dagar då, men med tanke på att jag eventuellt behöver få ihop lite stålar till resan så vet jag inte om det funkar. Vi får se helt enkelt. Kommer vara rätt lugnt i jul ändå så. Får ju ändå flera dagar ledigt gratis. Kanske är lika bra att jobba de 4 dagar som jag tänkt ta ledigt ändå. Tiden går så sinnesjukt fort också. Redan jul, vad hände liksom?

Saker som hänt

Har fått ett erkännande när jag blev utsedd till den viktigaste och mest inflytelserika påverkaren på twitter inom hållbarhet 2015  i november. Riktigt coolt. Såhär skrev jag om det på Miljöbloggen.

Sen har jag jobbat vidare med Nätverket för beteendevetare och där händer det också grejer och senast idag var vi på ett mingel som vi anordnade med min gamla linjeförening Beware i Västerås, vi åkte dit och berättade vad vi gör och vad vi vill göra. Det var bra uppslutning och jag tycker vi fick fram vårt budskap.

Jag har varit på en hel del inspirationsföreläsningar och annat smått och gott. Sjukt bra tankar som medförts som hela tiden bygger på mig på olika sätt. Gäller bara att jobba vidare med dessa hela tiden. Bilden får sammanfatta läget lite.

Nä, blir mest en massa snack om allt och inget här, dags att runda av. Dags att smälta intryck.

photo credit: quote #71 via photopin (license)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.