Nya rutiner och vanor

8376562599_4832139d9b

Det är en kall januarikväll och termometern står på cirka 8 minusgrader. Kan inte annat än längta till om ca 5 veckor då jag beger mig till mycket bättre väder och miljöer. Precis som många andra har jag bestämt att jag ska vara snäll mot kroppen i typ en månad så jag går ner några kilon. Då behövs nya rutiner och vanor. Beach 2016 är ju ett reellt mål för min del det ligger ju inte långt bort. Så nu ska jag övervaka matintaget med hjälp av Lifesum och hålla mig borta från alkoholen samt träna.

Tänkte gå ner sådär 5 kilo i alla fall. Även om jag inte lyckas nå dit till det är dags att resa så kan jag ju se hur långt jag kommer och jobba vidare där nere osv, kan ju gå på de underbara stränderna och svettas. Vi får se hur det går helt enkelt. Finns inte direkt några garantier och jag vet av erfarenhet att jag kan tappa motivationen rätt lätt och slarva. Den dagen den sorgen, Nu kör jag på och kämpar, håller koll på vad som händer med hjälp av vågen. Varje morgon vägs det in och så får vi se hur många kilon som försvunnit.

Jag är fullt medveten om att man ska mäta och joxa, men vi får se om jag orkar med det. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite innan jag somnar så sött, det är halvdag och sen är det ledigt igen och det är rätt så najs.

photo credit: My Weight 150.5 lbs via photopin (license)

Ett svar till “Nya rutiner och vanor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.