Att ta körkort

Det är något som jag skjutit på efter att ha försökt lite halvhjärtat två gånger tidigare. Nu är det dock dags att göra slag i saken och verkligen kämpa sig igenom alla de moment som det innebär. Att lära sig manövrera, när man ska växla, vilken fart man ska ha för vilken växel, få smidiga övergångar osv osv. Just nu är jag mitt uppe i att nöta in backa runt gatuhörn, parkera på olika sätt och bara tjata in allt som jag gått igenom innan med både körskola och Linda som är min eminenta handledare.

Det är inte lätt med mig då jag hela tiden har lite motstånd och vill ge upp när jag inte gör rätt. Så blir jag nervös och lite lätt trög och får hjärnsläpp då och då, som till exempel när jag glömmer att lägga i backen eller växla ner till ettan när jag stannar vid en rondell tills det är min tur. Då får man motorstopp och fattar inget tills någon påpekar snällt att tvåan ligger i. Sen ska vi inte snacka om teorin som jag måste komma igång med. Jaja, det är bara att kämpa vidare och kötta på tills det sitter i den där förbannade ryggraden. Jag har ju kommit längre än jag nånsin gjort innan så det kommer bli bättre och bättre.

Idag på jobbet har jag varit rätt trött och gäspat vilket beror på att jag varit där runt 6.30 två dagar i rad. Imorgon blir det sovmorgon så då sover jag till sju och går dit när jag kommit igång.

Nu måste jag gå och sova, men jag tänkte bjuda på ett litet roligt klipp som en kollega visade mig idag på jobbet. Faschinerande hur någon kan somna på så många olika platser må jag säga. Cool fru som filmat spektaklet och även fixat låt av det hela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.