Första dagen på jobbet

Vaknade 06 och gick upp typ direkt och gick in på toan och vägde mig, det var några dagar sen sist och då låg det på typ 76-77 kg. Idag så stod det 74,3 kg vilket är det lägsta jag vägt sedan kanske en 5-6 år tillbaka minst. Så där kom peppen att fortsätta äta och leva sunt, jag tror faktiskt att jag lyckats undvika att gå upp i vikt för första gången under semestern på ungefär lika lång tid. Nog om detta. Sedan tog vi bilen till mitt jobb och så blev jag avlämnad. På plats 06.35 och inte en kotte där.

Startade upp min dator för första gången på fyra veckor och sen softade jag runt i lokalerna och kollade vilka som skulle vara tillbaka. Nästan alla i vårt FIA-gäng skulle komma in under dagen, så det blev en himla massa hejande och prat om semestrar och att den gått fort. Själv tänker jag att fyra veckor var bra att ha och det hjälper inte att oja sig om att det gått fort, så nej, det gick lagom fort.

Sen gick jag igenom mina 59 mejl som inkommit och de dokument som lämnats in och tagits om hand om av mina kollegor som täckt för mig under semestern. Hade en avslutad deltagare av lite mindre roliga orsaker, men inget som jag kan göra något åt. Annars så bjöd dagen på två trepartssamtal med deltagare och handläggare från Arbetsförmedlingen samt tolk som jag bokat in innan semestern. Inget avancerat där heller. Däremot ringde en deltagare in och hade kommit på att denne hade förhinder för sin aktivitet och snäll som jag är ska jag försöka läsa situationen fast det inte är mitt jobb. Får försöka lära mig till nästa gång att säga ifrån.

Allt som allt en helt okej första dag på jobbet. Sen när jag kom hem så slöade vi i sängen och såg på nya Game of Thrones! (Så bra!) Sen blev det laga till lite lax med broccolimos (Så gott!) Ska tipsa er om en god laxrätt med just broccolimos som är LCHF.

http://www.kostdoktorn.se/recept/laxburgare-med-gront-mos-och-citronsmor

Supergod maträtt och ganska enkel att laga. Vill man inte göra burgare går det lika bra med laxbitar! Enjoy!

Nu måste jag börja runda av om jag ska orka med att komma upp imorgon och även orka med att övningsköra efter jobbet. Kan berätta mer om hur det går med körkortet imorgon.

photo credit: SimplySchmoopie Work via photopin (license)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.