Bilar, bostadsbyte och sjukdom

Tiden bara flyger fram samtidigt som den för min del tyckts stå stilla. För någon vecka sen var jag hemma sjuk och då hamnar man ju i något av en bubbla. Såg mest på serier och spelade mina mobilspel. Följde vad som hände i världen via sociala medier.

Hashtaggen #metoo var ju såklart en stor del av denna vecka som jag följt och funderat kring. Eller inte så mycket funderat utan mer observerat. Att kvinnor är utsatta och drabbas av helt sjuka saker är ju inget nytt enligt mig. Men däremot behöver det lyftas fram så på det sättet är det bra.

Nu är det ”bara” upp till oss som är män att göra det som krävs för att förhindra detta. Varför det inte gjorts tidigare kan man ju analysera kring hur länge som helst. Vi män är fega kräk som gör saker som vi tycks tro är vår rätt, eller att vi är korkade. Ja, något fel är det ju. Positivt är att det händer grejer och det är bara att jobba vidare med detta så att vi förbättrar det hela.

Tillbaka till ett mer personligt plan så har vi åter igen skickat in ansökan om bostadsbyte och håller tummarna för att det ska gå igenom och utan en massa strul. Vår bil blev påkörd i vårt garage när den var parkerad av en vårdslös granne för ett tag sen och nu idag fick vi veta att vi slipper betala något för det då det bedömts att det är motpartens fel. Så jävla skönt!

Imorgon ska bilen dessutom lämnas in och så hämtar vi ut den nya på onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.