Slut som artist

Slut som artist var jag i fredags och valde därför att stanna hemma och försöka vila upp mig. Vet inte om jag är så mycket piggare idag, dagen innan ny arbetsdag, men hoppas det blir en bättre vecka framöver.

Jag har under veckan haft någon slags inflammation i tandköttet och det har följts av en huvudvärk och allmän trötthet pga. mycket på jobbet som har sänkt mig. Huvudvärk och inflammation kvarstår och jag vet inte när det tänkt släppa.

Hur det än är ska jag till ”gruvan” igen imorgon och slita ihop mina små slantar. Skämt åsido så ska jag jobba och hoppas jag känner mig piggare. I torsdags fick vi veta vad som planeras inför framtiden på mitt jobb, mycket spännande att se om visionen vi fick presenterad för oss blir till verklighet och när det sker.

Mamma var på fredagsmys hos oss på kvällen och så hade vi lördagsmys för oss själva följt av kalas för syster Lotta och söndagsmys hos Mamma efter det med god mat. Enkelt sammanfattat en bra helg, förutom lite yrsel och annat konstigt beteende i min kropp.

Nästan så man blir lite inbillningssjuk med alla dessa symptom. Inte mer slut som artist, kom igen nurå!

Vi har även hunnit med diverse fix i huset under helgen. Håll tummarna för att hantverkarna hör av sig imorgon så vi får renoverat snarast. Vi har ju faktiskt förberett så vardagsrummet typ är redo för det hela.

Nä, dags att nanna kudden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.