Wheel of Time

Min samling med hela serien Wheel of time på Engelska. 14 böcker och lite extramaterial.

Som ni kanske inte vet så älskar jag Fantasy och mitt nickname på nätet randler är ju kopplat till en av de bästa serierna jag läst.Den jag pratar om är The Wheel of Time skriven av Robert Jordan och Brandon Sanderson.

Jag hittade serien när jag skulle flyga hem från Israel efter en sommar som volontär på en kibbutz 1997. Var faktiskt bok nummer fem i serien som heter The Fires of heaven jag köpte där och började läsa.

När jag kom hem började jag från början på svenska och så fick jag som alla andra fans vänta år in och ut på att nya böcker skulle släppas.

En av huvudkaraktärerna heter Rand Al Thor. Så när jag skulle börja rollspela online i den värld som utspelas i böckerna blev min karaktärs namn Randler Al Tere, väldigt innovativt va? Detta var 1999. Så sen dess någonstans har väl randler varit med.

Det som är det roliga med kråksången är att serien skrevs klart typ 2012 av Brandon Sanderson eftersom den egentliga författaren gick och dog i förtid och nu håller de på och utvecklar en tv-serie som baseras på detta epos.

Jag är så klart besatt och följer alla castings och andra ledtrådar om hur inspelningen går på Twitter, Facebook, Reddit och Instagram.

Finns hur mycket fans till böckerna som helst därute och poddar, twitterkonton, osv som ägnas åt detta. Hashtaggen #twitteroftime på twitter lär man spana in om man vill veta mer om det som sker. Jag är fett taggad på att få se denna värld komma till liv på skärmen. Kommer dock få vänta mer än ett år innan det blir en första säsong.

Officiella konton att följa är:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.