Nya bilen är beställd, en Skoda blev det

Nya bilen är beställd idag och nu ska vi bara se när vi kan lämna tillbaka den gamla. Lite fix med hur vi ska tänka för att lämna tillbaka den gamla tidigare. Det blev en Skoda Octavia Kombi Ambition TSI 115 hk (https://www.skoda.se/modeller/octavia/octavia-combi). Vi leasar den i tre år.

Känns jävligt skönt att ha bestämt sig och den är fin tycker vi. La till ett stylepaket så vi fick med de där svarta detaljerna. Var förvisso mest för att få med vissa funktioner, inte så mycket för utseendets skull, men det skadar ju inte. Har alltid tyckt att Skoda har fula bilar, men de har gaskat upp sig med denna modell. Toppen!

Bra bemötande och service fick vi också av killen som hjälpte oss på Skoda Södertälje. Summa summarum en bra känsla. Får se vad de säger på Mercedes imorgon när Linda ringer de för att fråga om återlämningen. Beror ju på det när vi kommer hämta ut den nya lite grann. Vad vi måste betala för att få till det. Vill ju inte punga ut med hur mycket som helst i onödan.

Det löser sig på något sätt i alla fall. Vet mer imorgon. Det som var bra med denna bil är att det fanns lösningar på alla våra bekymmer med utrymme för både barnstolar och bagageutrymme generellt. När vi väl åker iväg på lite längre resor så har vi ju en del saker att få med. Att vi får med dragkrok och rails på bilen skadar ju inte heller.

Nu ska jag gå och sova, för imorgon ska jag tillbaka till jobbet efter sjuklighet och ledighet. Blir bra det här. Bara till att skaffa körkort med så jag kan köra bilen också. Har en plan för det och ska se om det går att få till i höst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.