Snabb incheckning

Snabb incheckning såhär mitt i arbetsveckan, slutet av arbetsveckan blev det till slut. Har fortfarande inte fått någon faktura för altanbygget, så mejlade iförrgår och frågade vad som sker. De sa igår att den var på väg, har inte kommit än.

Allt med bilar är typ klart, blir hämtning av nya bilen 26/8. Vi behöver inte betala så väldigt mycket till Mercedes och väntar nu på att de ska höra av sig och boka inlämningstid. Ska bli kul med en ny större bil.

Idag hoppas vi på att komma iväg till Västerås, så blir en kort dag på jobbet, sen flexa hem och köra de tio milen dit. Peppar peppar ta i trä att allt går bra. På lördag har Elsa klipptid så hon får slippa ha sin långa frisyr. Blir jättebra det där.

Igår hade jag en fuskdag, blev både det ena och andra som jag inte brukar äta numera. Har någon naiv tanke att jag ska ha fuskdag på lönedagen, men vi får se. Kanske är onödigt.

Två veckor kvar innan semester nu. Ska bli skönt att få lulla runt hemma och inte göra något speciellt. Kanske att vi kan umgås med lite folk utomhus. Sen har vi ju bokat en vecka i Säfsen. Så det blir ju nice, kanske hyr en cykel och testar deras cykelleder.

Nä, men jag vaknade visst kvart i sex och har fortfarande inte gått till jobbet. Är väl dags nu. Fastnade här vid datorn som vanligt. Ta hand om er ute i värmen och glöm inte att dricka vatten, tvätta händerna och hålla avståndet så blir livet lite bättre.

Bjuder på en bild jag tog i förut på väg till jobbet. Fina blommor ute nu finns det gott om. Gäller bara att fånga dem.Ska nog lägga till lite fler i mitt galleri här.

Slut på snabb incheckning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.