Sjukstuga åter igen här hemma

Sjukstuga har vi haft igen den här veckan. Som jag skrev tidigare så var barnen sjuka redan förra helgen och i måndags så var det så min tur. hade lite ont i halsen när jag vaknade och försökte att ignorera det. Hann till Oxbacksskolan ungefär innan jag tog mitt förnuft till fånga och gick hem igen.

Skrämde nästan Linda när jag helt plötsligt kom ut från arbetsrummet där jag huserade för att sjukanmäla mig själv och Elsa. Hade skrivit till henne på Messenger, men det hade hon missat. Så kan det gå. Tråkigt att vara sjuk och inte kunna gå till jobbet.

Båda ungarna har snorat som bara den under veckan och jag undrar om det inte har med deras tänder som är på väg ut. Pigga och glada har de ju varit ändå. Vad jag fått för baciller vet jag inte. Har varit väldigt trött och seg. Lite hosta och så halsontet i början då. Nu så känns det mycket bättre i alla fall, så blir jobb på måndag om inget händer innan dess.

Just nu befinner sig Linda på stan där hon försöker lösa en mordgåta med några vänner och jag är hemma med barnen. Ena sover och den andra är djupt investerad i Musses klubbhus. Kanske dags att fixa lite mellis och göra något annat istället. Kunde tyvärr inte medverka på syskonbarnbarnets 4-årsdag som var tänkt.

Teoristudierna rullar på men jag känner mig ändå lite stressad. Har kommit lite längre än halvvägs i boken men behöver ju repetera en masse. Har inte kunnat plugga så mycket som jag velat. Måste styra upp det de nästkommande veckorna. Vill ju ut och köra med, men när det ska ske vet jag inte heller. Utan sjukstuga så ökar ju chanserna att få till det i alla fall.

Vi får se under nästa vecka hur det går att lösa. Har ändå varit rätt mysigt att få umgås med familjen, även om sjuka barn inte är det bästa sällskap alla gånger så har de varit sig själva mestadels.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.