Lite babbel på en söndag

Det blir en tuff vecka framöver, två barn att ta hand om då Elsa är förkyld och blir hemma från förskolan. Stackarn är hur go som helst, men det är kämpigt att tampas med två barn under 3 år. Även jag behöver lite tid att återhämta mig ibland, men det blir inte så mycket sånt närmaste dagarna.

Det blir väl en del tandagnisslan och andra tecken på frustration från min sida. Nä, bara att bita i det sura äpplet och skärpa till sig. Det är ju inte någons fel att det är så. Jag får sova ordentligt och vakna imorgon med ett strålande humör. Linda står och diskar nu, så diskberget är ju väck, bara det.

Rent allmänt har helgen bestått av plocka, städa, diska och så barnen och Linda så klart. Skulle ut och kört idag men blev ju inget med det. imorgon står storhandling på schemat för Linda eftersom hon har körkort och inte jag. Jag har nog världens bästa fru. Så fort jag får körkortet ska jag ta igen min beskärda del av handlandet.

Nu fastnade jag här ändå och kommer sova för lite igen. Hjälper ju inte direkt. Split vision och split mind så fort jag sätter mig vid datorn och har 6-7 flikar i webbläsaren öppna. Behöver bli bättre på att göra en sak i taget. Blir ju mer effektivt.

Nästa vecka är det löning, alltså om ca 30 min. Fyra matcher för SSK som jag ska försöka följa. Hoppas de får till sitt spel bättre alltså. Väldigt svajigt och ostabilt. Konstigt är det att det ser ut som det gör i tabellen. Får vara glad för det ändå. Sen är det ju hur det går i slutspelet som verkligen räknas.

Ännu en dag som jag uppfyllt mitt åtagande med 25x situps, knäböj och armhävningar. Känns bra, tycker mig se och känna lite skillnad i hållning med mera. Blir intressant att se hur det ser ut om en månad osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.