just another manic monday

Eller var det just another man in monday? Nä, låter ju rätt orimligt, men när jag var liten så hörde jag exakt så i alla fall. Engelskan var ju inte på topp då så det förklarar väl det hela. Eller som när jag på en av mina första resor till Turkiet glatt utropade Hello everybody one till alla jag mötte då jag läst titeln på min första lärobok i engelska just innan vi reste dit. Var helt säker på att det var så man sa. Tyckte nog alla var jättegulligt att en 8-åring ropade.

Som ni ser här ovan har vi en gullis som fått klippa sin lugg då den var lite jobbig i ögonen osv. Ser lite ut som Jim Carrey i Dum dummare. Men gulligt blev det allt. Vi kommer ju inte kunna komma till frisören i Västerås förrän åtminstone påsk. Vi får se hur läget är då, så då fick mamman och pappan samarbeta så luggen kunde kortas ner.

Även storasyster fick en trimning. Hon frågar varje morgon när hon vaknar om vem som ska läsa godnattsaga. Måste ju ha koll så det inte blir jobbigt om det inte är den som hon tror det är. Brås på sina föräldrar verkar det som.

Glad i hågen åkte hon vagnen till förskolan i morse. Efter det har jag hunnit med att ge Astrid frulle, sen har jag plockat lite tvätt, sorterat min låda i hallen och tränat. Slängde återvinningen gjorde jag med däremellan nånstans.

Sen fixade vi lunch och så sovdags för Astrid, sen gick tiden och det var plötsligt dags att hämta Elsa. Sen som vanligt när vi kommer hem ska det trilskas med handtvättning, skrikas efter mamma som jobbar och allt annat som ingår när man har en tvååring. När vi väckt Astrid tävlade de i vem som kunde gråta högst och mest, så mycket att jag bara satt där på golvet och sa att jag kan trösta båda samtidigt, men det dög ju inte.

Då kom Linda och kunde hjälpa till en stund innan jag fick fram ett äpple och lite ost till mellis. Sen behövde hon iväg och få massage så då blev det lite trixande för att undvika tv-tittande som det tjatas om i tid och otid. Hann med legobygge, spela lotto, läsa bamse och lite annat innan jag försökte börja med mat. Då gick det inte längre utan jag föll till föga och satte på lite Musses klubbhus.

Då fick jag tid att steka kött, sparris och fixa sötpotatispommes. Gott blev det. När Linda kom hem så fick hon tid att jobba lite innan vi åt. Sen var det fix inför läggning och så läggning. Nu har vi precis sett en film om två ungdomar som fastnat i en temporal anomali. Var fint. Nu ska jag äntligen duscha och sen sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.