Snart semester, äntligen!

Hur kommer det sig att jag har semester om först en vecka? Fast nu har jag ju semester imorgon och på fredag med. Vi åker till Tyskland och spaar oss ett par dagar. Vi ska bo på http://www.ostsee-therme.de/ och gotta oss rejält. Fan vad skönt det ska bli. Sedan så jobbas det en vecka och sen är det fyra veckor med semester som gäller för denna familj. Vi ska till stugan Rullbo i Dalarna och vara lata som fan en vecka. Jag ska se ikapp massa serier, plugga teori och lägga pussel och spela kort och allt annat vi kommer göra. Kanske till och med badar i sjön.

Efter det åker vi hem några dagar och preppar inför vår resa till Rhodos. Blir en tidig sejour då planet går redan 06 på morgonen den 26/7 och sen ska vi svettas bort i medelhavsvärmen en vecka. Kommer bli underbart. Äta gott, sola och bada. bara njuta av livet och slappa. Sen när vi kommer hem ska jag köra en typ av intensivkurs för att komma närmare körkortet. Var iväg igår till körskolan och köpte ett paket. Så blir typ 11 körlektioner på en vecka så får vi se hur nära jag kommer ett körkort. Körskoleläraren vill att jag ska kämpa på hemma, men jag vet inte när det ska hinnas med.

Jag hoppas verkligen att de här fyra veckorna ska ge mig ro och vila och se till så att jag känner mig mer laddad att återvända till jobbet efteråt. Men vi får se. Har varit lite tufft senaste tiden, men tror det kan ordna sig. Åter igen vi får se. Det ska bli jäkligt skönt i alla fall så mycket kan jag verkligen intyga och hör sen..

Nu jobba resten av dagen sen kör vi mot Tyskland inatt.

photo credit: ancasta1901 Passo_del_Lupo_10 via photopin (license)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.