Fullt upp och intensivkursdags

Söndag igen och dags att summera senaste veckorna, har inte riktigt haft tid att skriva av mig på sistone. Fullt upp både hemma och på jobbet. Veckan som gått har jag bokat in mig på intensivkurs i Västerås. Nu ska det äntligen ske har jag bestämt. Körkortet ska bli mitt. Fjärde gången gillt typ. Skillnaden från tidigare gånger är att allt är inbokat nu.

Intensivkursdags ja! Nionde oktober kör jag testlektion så de får en bild av vad jag kan och så. Har beställt mediumpaket med 30 körlektioner så hoppas att de inte tycker att jag behöver mer. Snarare mindre än 30 hoppas jag så jag får tillbaka pengar efteråt, men vi får se.

Sen är även teoriprov och körprov inbokade. 14 respektive 19 november. Det har heller aldrig varit aktuellt. Så nu är det bara att kötta teori och börja komma igång och köra med Linda. Måste boka in lite barnvakter bara. Allt för att underlätta när jag kör igång den 2 november med intensivkursen. Hoppas verkligen att 2 veckor räcker. Det kommer gå bra, jag har bestämt att det ska det.

I vår trädgård har vi röjt både förra och nuvarande helg. Vi hade ju två stora buskar där, en rhododendron och en rysk korallkornell. Hade som i att jag röjde ner dem då förra helgen och så åkte vi och slängde allt nu igår. grymt jobbigstubbe på rhodondendron däremot. Fortfarande inte tämjt det monstret fast jag använt en liten handyxa och en grensåg.

Har hängt lite hos morsan med, vi var där och åt tacos igår och det var så skönt att kunna sitta ute och äta. Så var vi i Västerås för ett tag sen. Blir till att åka dit nästa helg med då jag och Lindas systerson ska firas. Ja, livet rullar ju på som sagt. Väldigt fort går det. Snart sitter man på och det är intensivkursdags. Jävligt spännande.

Godnatt, imorgon är det en ny vecka med nya upplevelser och intryck. Tjo och tjim vad jag ska sova nu.

Snart semester, äntligen!

Hur kommer det sig att jag har semester om först en vecka? Fast nu har jag ju semester imorgon och på fredag med. Vi åker till Tyskland och spaar oss ett par dagar. Vi ska bo på http://www.ostsee-therme.de/ och gotta oss rejält. Fan vad skönt det ska bli. Sedan så jobbas det en vecka och sen är det fyra veckor med semester som gäller för denna familj. Vi ska till stugan Rullbo i Dalarna och vara lata som fan en vecka. Jag ska se ikapp massa serier, plugga teori och lägga pussel och spela kort och allt annat vi kommer göra. Kanske till och med badar i sjön.

Efter det åker vi hem några dagar och preppar inför vår resa till Rhodos. Blir en tidig sejour då planet går redan 06 på morgonen den 26/7 och sen ska vi svettas bort i medelhavsvärmen en vecka. Kommer bli underbart. Äta gott, sola och bada. bara njuta av livet och slappa. Sen när vi kommer hem ska jag köra en typ av intensivkurs för att komma närmare körkortet. Var iväg igår till körskolan och köpte ett paket. Så blir typ 11 körlektioner på en vecka så får vi se hur nära jag kommer ett körkort. Körskoleläraren vill att jag ska kämpa på hemma, men jag vet inte när det ska hinnas med.

Jag hoppas verkligen att de här fyra veckorna ska ge mig ro och vila och se till så att jag känner mig mer laddad att återvända till jobbet efteråt. Men vi får se. Har varit lite tufft senaste tiden, men tror det kan ordna sig. Åter igen vi får se. Det ska bli jäkligt skönt i alla fall så mycket kan jag verkligen intyga och hör sen..

Nu jobba resten av dagen sen kör vi mot Tyskland inatt.

photo credit: ancasta1901 Passo_del_Lupo_10 via photopin (license)