Återhämta sig är en lyx

Nu har det gått ett tag till sen jag jag skrev något här. Eller ja, det var väl ungefär en vecka sedan ganska exakt.. Behövde återhämta mig.

Jag var rätt slut även i måndags, det slutade med att jag gick hem vid 14-tiden redan och var hemma både tisdag och onsdag för att försöka vila upp mig. Hade sällskap av en mindre pigg och lika huvudvärkande fru. Det var bra att återhämta sig lite för att orka med allt som sker i livet.

Under hela 2017 som varit ett år att minnas av både bra och dåliga orsaker så är det väl så att det blivit väldigt mycket av det hela. Vi kunde konstatera att det egentligen varit alldeles för mycket med flytt och förlust av två fäder, missfall och oro över allsköns saker kopplat till dessa saker.

Även om det inte känts så har det tagit ut sin rätt och när det blev inflammation av tandkött och huvudvärk tillsammans med två rätt tuffa dagar på arbetet så kändes tyngden av hela året på något sätt.

Så vis som jag är tog jag mig själv i kragen och var hemma istället för att ”kämpa på” som alldeles för många gör. Jag är tacksam att jag kan göra det och förstår att inte alla har den lyxen. Tänk på alla ensamstående, alla som inte har ekonomin som tillåter dem att vara hemma sjuka eller vila upp sig när det behövs. Ja, fy fan säger jag bara.

Sen jobbade jag torsdag och fredag och ja vad säger man. Viktigt att kunna släppa kontrollen som jag i och för sig redan vet, men ändå behöver bli påmind om. Fredag kväll så tog vi det lugnt och köpte med oss mat hem från lokala kvarterskrogen. Rätt okej mat faktiskt.

Igår hade vi en hel lista med saker att hinna med och vi hann med allt utom en grej. Hämtade ut babyboxar över halva Södertörn  då vi nu påbörjat förberedelserna inför det stora som sker i maj. Vi skulle testa barnvagnar med, men bemötandet i den butiken var lite sådär så vi orkade inte. Däremellan svängde vi förbi Pinchos för att äta god mat. Åt den godaste pannacotta jag ätit, med smak av Baileys.

Avslutade lördagen med bio och Heron city. Bion var bra, men var dumt att gå på en lönehelg, så mycket folk. Vi såg Downsizing med Matt Damon och även Rolf Lassgård i en av rollerna. Tänkvärt och lite småroligt och underhållande, en 6 av 10 fick den av oss.

Idag har vi mest fixat här hemma med köket och snyggat till. Nöjda blev vi och nu hoppas vi på att det blir kontakt med både rörmokare och målare för framtida projekt här hemma under veckan eller snar framtid.

Alltid något att se fram emot.. nu hoppas vi att jag lyckats återhämta mig denna helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.