Hat och kärlek

Igår fick jag svara på vad jag hatade och älskade mest. Tycker det är jättesvårt att svara på sådant, det finns ju grader i helvetet. Beroende på situation och vilka perspektiv som tas så kan ju svaret bli väldigt olika. Ta till exempel det här med låtar, går ju inte att ha en favoritlåt, det skiftar liksom.

Jag fick tänka efter en stund innan jag kunde säga att det är döden som jag hatar mest. Finns ju uppenbara anledningar och mer personliga. Det värsta som finns är att förlora någon på det sättet. När det kommer till vad jag älskar mest sa jag flera saker. Skratta, sjunga och dansa var det som jag fick fram då och det stämmer rätt bra tror jag. Tror de i min omgivning kan hålla med också.

Mina svar handlar som ni kanske märkt omkring hur jag känner inför olika företeelser. Hur jag upplever olika saker helt enkelt. Inte så mycket kring personer. Men självklart finns det vissa personer och sammanhang som ger en extra kärlek och glädje. Även andra som gör det motsatta förstås.

Gäller att kunna sålla, vilket jag gör hyfsat väl. Sen har vi min något ambivalenta hållning till kärleken i sig. Sjukt svårt men jag älskar det.

10 svar till “Hat och kärlek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.