Första semesterveckan

IMG_0342

Första semesterveckan är redan avverkad, men det har varit fullt upp så det känns okej. Tog mig till Ropsten efter jobbet och mötte upp folk och sen ut och fira midsommar, var en trevlig tillställning med oväntat bra coverband på dansbanan. Jag sjöng sönder huvudet som många ggr förr, men vad gör väl det. Hann bara hem och byta innehåll i väskan innan det var dags att åka till Gotland som ni nog observerat i tidigare inlägg.

Hann med att besöka olika restauranger/barer/krogar som Munken och Surfers och Gutekällaren, på Gutekällaren var Syster Sol och uppträdde så fick lite konsert mitt i allt med. Vi gick omkring en dag i Visby och bara glodde runt och shoppade, sen tog vi en biltur ut på landet med.  Alldeles lagom vecka i min smak.

Sen hem igen för att åka bil till Västerås och gå på Cityfestivalen. Såg Hoffmaestro och Looptroop främst, men även en sväng med Victor och Natten och Dimitri Vangelis och Wyman. Bäst var ju att gå ut och dansa röven av sig på Blue Moon Bar. Ägde hela haket 😛 Åkte hem lördag kväll för min roomie skulle upp och jobba.

Så idag (läs igår) var det åka hem till hemstan och fira morsan som fyllde år och träffa nästan hela släkten, det var mysigt. Imorgon är det samma sak igen, ett av syskonbarnen fyller år. Efter kalaset åkte jag och tränade och sen hade vi vår Disneysöndag och såg Frozen, brudarna hade inte sett den, helt otroligt, jag vet 😛

Snögubben Olaf var visst den stora behållningen, nästa gång blir det Skönheten och odjuret.. Finns hur mycket som helst mer jag skulle kunna berätta om veckan som gått men jag väljer att behålla det smaskiga för mig själv. Kan ju säga att det inte har haft med mig att göra, åtminstone inte direkt.

Andra människor håller på med drama, inte jag.. Jag har inte så mycket åsikter om deras livsval och beteende heller, eller ja.. beror väl lite på. Nu ska jag sova för jag har saker att göra imorgon, som att träna igen och leta present och finna min väg..

Ett svar till “Första semesterveckan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.