Smålandsresa

Har inte varit närvarande speciellt på sistone. Har varit tentor, sjukdom, slavning, osv. Sen nu i helgen var jag bortrest. Har sett orter som Mjölby, Nässjö, Sävsjö och Alvesta. Småland helt enkelt. Lyssnat på föredrag, läst min bok, sovit och ätit massor med god mat.

Just nu sitter jag och sätter mig in i den kurs som jag ännu inte har närvarat på. För att vara lite förberedd till morgondagens föreläsning. Det är saker jag läst förut, men det skadar ju inte att uppdatera minnet och kunskaperna lite.

Sen i eftermiddag ska jag till Skiljeboskolan på läxläsning. Det är på tiden. Ikväll är det måndagsmys på Kåren. Fan att man aldrig har en stund över 😛

Läxhjälp

Idag ska jag göra något som jag inte gjort förut. Ska ställa mig inför fyra olika klasser med niondeklassare och berätta om IM och vår läxhjälp som vi kommer bedriva ett antal måndagar på deras skola. Jag fick reda på att jag skull få göra det ensam i början av veckan och jag bestämde mig rätt fort för att tänka positivt och inte göra en så stor grej av det hela. Så det så.

Det är nästan så att det ska bli kul. Vi får se hur responsen blir, förväntar mig dock inte alltför mycket. Så nu har jag ringt mitt jobb och fått gjort det med, så nu får de inte dra någon fackavgift längre. Haha, jag är bäst just nu, får se hur det känns i eftermiddag när allt är över. Undrar om jag får komma in i början av en lektion och dra mitt, eller hur det funkar. De små liven har ju sportlov nästa vecka, så risken finns att det är dålig uppslutning, men det får jag nog leva med. 🙂

Sen har jag bara en halv fråga kvar att svara på på hemtentan, feels good. Så kan man njuta av helgen.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Idag ska jag…

Jag ska träffa en tjej som jag tycker om!! Det ska ju bli najs. Vi ska till ett föredrag om fantasy, det är ju fantasyvecka. Sen ska jag hem och sova, det är väl så mitt liv kommer att se ut. Upp tidigt och sen hem sent, för att jag ska ha ngt liv alls. Lite dumt. Jaha, sitter och lär mig om nätetikett…eh, dumma saker ju. Det är lika varmt här som igår, dumt det med…jaja.

cs