Någon slags ångest

277759056_8069814eb7

Idag och lite igår så har jag haft någon slags ångest. Vet inte riktigt varifrån den kommer eller vad som triggat den, men den är här. Sitter just nu på jobbet och är rätt trött, var ju och såg på Star Wars i natt. Rätt dålig tid att gå på bio dagen innan man ska jobba, men nu blev det så. Det var IMAX i Mall of Scandinavia och så klart så störde jag mig på folk och annat som att min kissblåsa höll på att spricka.

Filmen i sig var bra tyckte jag, men jag vet inte om det blir någon mer 3D-film för min del. Lite för mycket omsigkringsig med hela grejen. Jaha, tillbaka till min ångest. Kan det vara något omedvetet som ligger och skräpar? Förmodligen är det ju det. Kanske är det min trötthet, eller att det är slutet på året och ja vad vet jag.. Kan ju vara kemisk obalans efter julhelgen med, kanske håller på och tänder av från allt skit jag stoppat i mig.

Ja, känner mig verkligen ur balans idag.

photo credit: anxiety via photopin (license)

Nytt på gång

4540241479_b00f43c18f

Nu har det hänt lite nytt så ska försöka redovisa lite kort om vad som sker.

  • Jag går över och ska bli anställd av företaget som jag är uthyrd till nu från 1/1-16. Kommer börja med 80% som nu så får behovet avgöra hur det blir sen. Får bättre lön och lite löneförmåner.
  • Sen så har jag och Lena bokat en Thailandsresa i februari. 9 februari bär det av till Phuket och sen därifrån till Koh Lanta. Två veckor blir det och det är min första gång i Thailand. SÅ JÄVLA NAJS! Borde ha klimatångest och tycka att jag är dum, men nej. Får väl kompensera på något lämpligt sätt.
  • Har verkligen slarvat med sömn och hälsa senaste månaderna nu, men det finns alldeles för mycket gott och skoj att göra.
  • Har bokat in oss på Star Wars episod 7 den 27:e, ser fram emot det. Bara hoppas på att det inte är någon som spoilar allt innan dess.

Känner att jag skulle vilja vara mer djup, men har inte riktigt orken just nu. Så tills nästa gång.. GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

photo credit: please not another beautiful sunset via photopin (license)