Kåtslag!

Ja, över det faktum att det är heeeelg!! Jag älskar helger! Och det kommer bli en trevlig en också. KTH-fest ikväll, inte en susning vad som väntar, mer än alkohol och studenter, kanske är värsta hallabalot. Skumt ord det där.

Fick som sagt min nya bärbara dator i Onsdags. Helt jättetrevligt det med. Kommer ta ett tag innan jag vänjer mig att skriva på den utan att träffa fel knapp bara. 🙂 Slutade 12 idag vilket är hur skönt som helst. Kan gärna sluta den tiden alla förmiddagar. Men nu ska jag inte behöva gå upp 04.30 på ca 6 veckor. Ska ha semester nästa förmiddagsvecka, påsklov minsann!

Något jag verkligen behöver. Allt går fint på jobbet, så skönt med en till i gruppen, det underlättar verkligen, trevlig och rolig är hon med, positivt förstås. Ska bara få dem att ta lite mer ansvar själva, så jag slipper tjata, fast det har inte varit speciellt farligt.

Verkar inte bli någon kryssning imorgon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.