Quarneval och invigningsfest.

Igår var det då dags för ännu en upplaga av studenternas Quarneval, som sker vart tredje år. Min polare Oskar skulle delta med sina kursare från KTH. Det var en väldig massa vagnar med diverse samhällskritiska och komiska inslag. Vad sägs om Vandaler i Pyjamas, Diktatorswrestling, Transformers och lite hederligt Nintendo. Ett gäng hade gjort en helt makalöst cool variant av Super Mario, i pappersmassa, så spelade de på vagnen. De var Luigi och Mario och svampar, köttätare m.m.

Med musiken så kändes det väldigt autentiskt. Klockrent helt enkelt för oss som växt upp med Nintendo.

Efteråt mötte jag upp med två tjejkompisar och hängde med till Alby en sväng. In till stan igen och där handlades det presenter och pizza. Hem till den ena och fixa iordning allt, sen var det bara att susa iväg till den fina fotostudion. Hade rätt trevligt och avslutade natten med en guidad tur på söders höjder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.