Mälaren runt

En lång dag är till ända och jag ska strax lägga mig i sängen och skriva i lite text i ett mail jag ska skicka iväg. Sitter och lyssnar på Erik Hassle, en för mig helt okänd artist. Väldigt bra må jag säga. Ett bra tips att lyssna in sig på honom.

[youtube]bWykcqJ2MHk[/youtube]

Annars så har dagen förflutit enligt planerna, tog tåget 10.35 mot E-tuna, sen hade vi handledning. Alltid lika intressant. Både bra och kanske inte jättebra på samma gång. Men det är bara att kämpa på. Vi får se hur det hela slutar. Ska i alla fall kämpa på så gott det går. Ja, vi åkte vidare till Stockholm direkt och där tog vi oss till Rålambsvägen för intervju med Ving. Sagt och gjort, det var dags för mat, men först en sväng förbi en annan respondent som vi väldigt gärna vill ha tag på, men de är visst svårt upptagna.

Därför ska jag skicka iväg det lilla mailet som vi komponerade ihop på tåget hem. Allt för att visa hur mycket vi behöver och vill ha deras hjälp. Vi böjer oss gärna baklänges flera meter om vi så bara får en kvart av deras tid. Innan vi satte oss på det där tåget gick vi en vända på stan och så blev det lite käk på Klaragrillen.

Väl framme i Västerås så kastade jag mig på cykeln och valsade iväg till kåren på måndagsmöte, väldigt effektivt var det.

Nu sitter jag här och blinkar i min ensamhet..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.