Tillbaka till rutiner och vardagen

Bjuder på en bild på en inte så pigg jag, från när jag var sjuk.

Tillbaka till rutiner och och sånt efter en vecka med förkylning. Känns bra att ha ett jobb att återvända till, inte alla förunnat. Nej, men så drastiskt är det ju inte här. Klart jag har jobbet kvar. Jobbar ju på kommunen. Klart allt kan ju hända.

Går upp och gör i ordning Elsa inför förskolan, hon protesterar och vill hellre vara hemma, men när hon väl är på plats så brukar det gå bra, till slut. Känns lite jobbigt att tvinga henne göra något hon inte vill, men nu är det så det är.

Vissa dagar går det bra, som idag, lite sakta går det med ätandet och så vill hon göra saker på sitt sätt, vilket inte alltid är mitt sätt. Så blir det lite jagande och konflikt, men till slut så. Igår försov jag mig så då blev det lite mer stressigt. Egentligen är det min inställning som gör att det blir stressigt, för det gör inget om vi blir 20 minuter sena.

Jag har årsarbetstid = flex och ja förskolan brukar inte ha några invändningar heller. Är bara mitt sätt att tänka som gör att jag stressar upp mig. Får jobba mer på den delen. Är en hel del att jobba på med som förälder. Det är verkligen personlig utveckling att skaffa barn.

Tillbaka till hur våra rutiner ser ut på morgonen. Jag lämnar och sen går jag till jobbet. Förutom fredagar då jag får gå direkt till jobbet, utan Elsa som får vara hemma med syrran och mamman.

Idag har vi röjt en hel del i lägenheten, Linda på dagen och vi båda på kvällen. Så nu är vi helt slut efter sortering av kläder och framplockning och undanplockning av skor, diskning, slänga återvinning och storhandling. Blev inte så mycket återhämtning, men en dusch och så bums ner i säng så blir det nog bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.