Läxhjälp

Idag ska jag göra något som jag inte gjort förut. Ska ställa mig inför fyra olika klasser med niondeklassare och berätta om IM och vår läxhjälp som vi kommer bedriva ett antal måndagar på deras skola. Jag fick reda på att jag skull få göra det ensam i början av veckan och jag bestämde mig rätt fort för att tänka positivt och inte göra en så stor grej av det hela. Så det så.

Det är nästan så att det ska bli kul. Vi får se hur responsen blir, förväntar mig dock inte alltför mycket. Så nu har jag ringt mitt jobb och fått gjort det med, så nu får de inte dra någon fackavgift längre. Haha, jag är bäst just nu, får se hur det känns i eftermiddag när allt är över. Undrar om jag får komma in i början av en lektion och dra mitt, eller hur det funkar. De små liven har ju sportlov nästa vecka, så risken finns att det är dålig uppslutning, men det får jag nog leva med. 🙂

Sen har jag bara en halv fråga kvar att svara på på hemtentan, feels good. Så kan man njuta av helgen.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ständig stimuli

Allt har verkligen gått enligt planerna idag. Det har varit smidigt och fullt upp. Föreläsning, lunch, Seminarium, hem och hängt med några grannar, sen iväg på info om läxhjälpen. Sen hem igen och äta och ta det lugnt. Många diskussioner , tankar, socialt utbyte och prat. Är inte van att prata såhär mycket. Ständig stimuli är lite ovanligt för mig. I alla fall i en social kontext. Kanske därför jag är så trött just nu. Förutom att jag sov 6 timmar inatt då. Bäst att jag går och lägger mig innan hungern hinner få ett rejält övertag i mitt sinne och i min kropp.

Höll på att bli av med gamla Bettan (dammsugare från 80-talet) idag, men när jag nämnde att jag haft katt så sket det sig. Den potentiella köparen har en allergi som inte tillåter något som varit i kontakt med håriga små kräk 😉 Typiskt, jag hade behövt de slantarna. Kanske ska ta och lägga ut min rakapparat på tradera eller liknande. Kan inte använda den, hyvel is the shit!

Sovdags!

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,