Argument och logiska slutsatser

Det finns en massa ämnen och händelser som jag skulle kunna kommentera, men oftast undviker jag det av flera olika anledningar.

1. Folk är idioter och hur gärna jag än vill förstå och analysera detta faktum så lär det inte ändra något.

2. När jag läser vad andra skriver så fylls jag ofta av en känsla att det inte finns några enkla svar. Dels för att jag ser argument och motargument både krossas och mosas. Vad är då sant och inte sant? Jag får inte ihop det. Jag ser liksom ingen poäng i att argumentera om saker när det inte finns någon sanning.

3. Min förmåga att föra logiska resonemang brukar oftast vara rätt begränsad av flera anledningar. Jag har aldrig tränats i att debattera, jag har inte mycket starka åsikter om så mycket och så är jag begränsad av min konflikträdsla och behov av att vara omtyckt.

Självklart förstår jag att det går att diskutera och vara oense om sakfrågor, men ofta så blandas känslor in i argument och så blir det infekterat. Det är väl i människans natur. Därför som vi beter oss som idioter.

Jag trivs med att lägga fram min syn på saker här och vet att det är subjektivt.

Vad jag väl bestämmer mig för att skriva om så brukar det vara något som jag funderat på och då handlar det inte om debatt. Men att kommentera bara för att är inte nåt jag gör. Finns tillräckligt med tyckare där ute.

Kvinnors situation

De måste gifta sig för att ha ett värde enligt vissa.

De måste klä sig som pojkar och män för att kunna känna sig trygga och kunna jobba på gatorna i Kabul.

De blir hånade, spottade på, utnyttjade och kränkta dagligen.

Det finns alldeles för många exempel som gör mig förbannad.

Jag kan inte sitta på sidan om och inte göra något längre.

Jag vill synliggöra kvinnors kamp.

Visa de problem som finns här hos oss i Sverige.

Vad driver kvinnor?

Vad kämpar de för?

Hur upplever de sin situation?

Jag som man kan aldrig någonsin förstå hur det är att gå i deras skor, men jag kan försöka och jag kan säga vad jag tycker. Försöka få andra att tänka till och stanna upp och kanske ändra något hos sig själva. Jag har en idé, som jag tänker försöka utveckla. Inom sinom tid när jag har något att presentera, så ska jag börja bygga upp något som kan bli bra för frågans skull.

Det är min förhoppning. Så länge tycker jag ni kan se på de här dokumentärerna.

Längst bak i bussen

Utklädd till pojke