Bildbomb från Grekland

För att jag är trött och klockan är mycket så skulle jag bara lägga upp lite bilder, men så lätt var det förstås inte. De behövde ju redigeras för att de inte går att ladda upp annars. Sen funkade det inte ändå och så skulle jag kolla upp hur stora filerna får vara och sen försvann det jag skrivit och nu till slut så bara funkade det. Orkar inte skriva bildtexter utan ni får själva fantisera ihop vad som sker på bilderna.

Dags att bli awesome

Det är snart sommar i våra kvarter. Vad den har i sitt sköte vet jag inte. Tror sommaren blir ungefär som förra, men med bättre väder. Tur det för jag kommer nog mest vara hemma i Stockholm. Inga utlandsresor i år. Så går det när man byter jobb och får ta obetald semester. Sitter och pillar runt på olika saker. Mjorå såatte. Tänkte gå och ser på Adrian Lux på grönan på torsdag, någon som ska med? Sen är tydligen P&L inställt. 9000 biljetter sålda några veckor innan kanske inte riktigt räckte. Trist för de som köpt och såg fram emot detta. Själv blir det som sagt inte mycket gjort i sommar. Någon som har förslag på skoj saker man kan göra billigt?

Annars har jag ju lite projekt att ta tag i, träning, sätta mig in i det jag arbetar med mer och massa annat. Ska försöka att inte sova bort all tid och sitta isolerad i lägenheten som jag gjorde förra sommaren. Speciellt förstörandet av dygnsrytmen var katastrofal. Fått lida för det hela året som gått. Nej, styra upp livet och bli awesome är målet.

Nu jävlar

Står och hänger på mitt skrivbord i repan idag med. Har inenting vettigt att göra och är ganska uttråkad. Funderar på vad jag ska göra av dagarna denna sommar. verkar som att jag inte har så stort val annat än att jobba, plugga och träna. Det vill säga inga nöjen alls. Men mat då? Pengarna kommer ju inte räcka till mat ens. Så jävla illa att tro att 7000 kr ska räcka till två månaders räkningar, mat och diverse nöjen. Men då kanske jag kan komma i form istället. Utnyttja tiden väl. Ska träna alla vardagar och några söndagar. NU JÄVLAR!