Att inte riktigt hinna med det man vill/planerat

Helgen har varit bra, fått en del gjort om än inte allt som vi velat. Sånt är livet med småbarn och höggravid fru och trött make/pappa. Får göra punktinsatser och känna sig nöjd ändå.

Har packat en kartong inför golvbytet som sker med start om lite mer än en vecka. Är ganska mycket mer som ska packas ner i arbetsrummet där jag nu befinner mig, men åtminstone så är mitt skrivbord tömt.

Linda var till Skillebyholm idag och gick på marknad och jag var hemma och försökte återhämta mig efter en vecka med lite sömn, mest självförvållat. Dammsög, lagade mat och fixade med tvätt när hon kom hem. Igår fixa hon en massa som legat på hög och jag diskade, lagade mat och så tvättade vi. Lotta kom på besök och busade med Elsa, de hade så kul.

I fredags var jag som sagt på jobbet och umgicks med mina kollegor och mamma hade Elsa. När folk undrar om jag längtar tillbaks så säger jag både och. Men rätt skönt att slippa att jobba just nu. För- och nackdelar med allt..

Semesterdags äntligen!

2016-07-19 14.34.10 2016-07-19 14.34.15
2016-07-19 15.48.21 2016-07-19 16.13.55

Redan i semestermode efter några dagar efter det blivit semesterdags, har lyckats sova ut och se på serier och inte gjort något alls igår. Skönt att det är semesterdags. Idag har jag träffat en kompis och hängt lite, sen får drog jag och tränade efter det. Såå skönt att bara ta dagen som den kommer. Sen imorgon blir det lunch med en kollega och häng i park med vindrickande. Och vädret ska arta till sig, alldeles lagom till min semester!

Min flickvän(!) har åkt till Kuba i två veckor så det gäller att ha saker för sig så det inte blir så ensamt. Har en del projekt att fixa med också så lär inte gå sysslolös direkt. Träna, röja hemma med både papper och prylar och gamla kläder. Lite hemsidestuff och annat smått och gott. Sen har vi förstås alla serier som jag ligger efter med.

Nu låter det som att jag inte kommer slappa och ha det skönt, men jo det kommer jag hinna med också. Vad gör ni på semestern? Någon som vill hitta på något? Jag har ju inte jättemycket för mig. Så jag kan tänka mig lite häng här och där. Lite tajt med pengar till på måndag dock. Men det finns så mycket men kan göra som inte kostar något.

Sen fick jag veta en sak idag som gör att jag undrar om någon där ute vill sända mig en signal om att ta tillvara och njuta av livet och att finnas. Återkommande jävla skit hela tiden, när räcker det liksom? No más! Nu verkar det ju som att det kommer gå bra, men ändå, blir så oändligt jävla less och trött.

Nu ska jag försöka komma i säng hyfsat så jag är pigg och kan cykla till Huddinge för den där lunchen imorgon. Ska faktiskt bli rätt skönt att sova tidigt fast jag inte behöver gå upp tidigt.

Springer in arbetsveckan

Så var det åter dags att återvända till vardagslunken. Har varit skönt att ha semester, men det var inte alls så hemskt att börja jobba igen. Har haft fullt upp sen jag kom vid 8.30, vilket gör det mer okej än om jag vore sysslolös. Veckan som kommer är också inplanerad med diverse roligheter, vilket underlättar på sitt sätt. Ikväll ska jag ut och springa med en kompis som jag inte träffat på ett bra tag. Imorgon ska vi gå till Grönan och se på Timo Räisänen när han gigar där. Ska bli trevligt, tycker att han är ganska bra så..

På onsdag ska jag försöka mig på att styrketräna igen, har haft jävligt ont i mina underarmar senaste veckorna så ska nog ändra upplägg lite. Hittade ett inlägg om vad som kan vara orsaken här. Så jag ska sänka vikterna och öka repsen medan underarmarna får växa till sig lite så de hänger med. Känns som växtvärk typ, inget vidare skönt.

I helgen så kommer folk från Västerås och hänger inför Tenacious D på söndag. Har skaffat lite saker att leka med så vi ska nog kunna underhålla oss.

Nu börjar det närma sig hemgång här på jobbet. Ut och springa snarare.

Dags att bli awesome

Det är snart sommar i våra kvarter. Vad den har i sitt sköte vet jag inte. Tror sommaren blir ungefär som förra, men med bättre väder. Tur det för jag kommer nog mest vara hemma i Stockholm. Inga utlandsresor i år. Så går det när man byter jobb och får ta obetald semester. Sitter och pillar runt på olika saker. Mjorå såatte. Tänkte gå och ser på Adrian Lux på grönan på torsdag, någon som ska med? Sen är tydligen P&L inställt. 9000 biljetter sålda några veckor innan kanske inte riktigt räckte. Trist för de som köpt och såg fram emot detta. Själv blir det som sagt inte mycket gjort i sommar. Någon som har förslag på skoj saker man kan göra billigt?

Annars har jag ju lite projekt att ta tag i, träning, sätta mig in i det jag arbetar med mer och massa annat. Ska försöka att inte sova bort all tid och sitta isolerad i lägenheten som jag gjorde förra sommaren. Speciellt förstörandet av dygnsrytmen var katastrofal. Fått lida för det hela året som gått. Nej, styra upp livet och bli awesome är målet.

Forsande överraskningar

Idag vaknade jag 11.40, efter att alarmet på min väckarklockan hade ringt i ca tio minuter. Stängde av den och la mig med min iPad i sängen. Kort därefter känner jag hur det rinner till i höger näsborre och ser en röd droppe träffa mitt lakan. Upp in i badrummet och hitta något att fördämma den flod av blod som följde.

Efter att ha bytt bomullstuss för tredje gången så fick jag så till slut stop på det. Nu sitter jag här framför datorn med huvudvärk i min morgonrock och funderar på vad mitt nästa drag ska bli. Ska jag äta eller kanske bada innan jag drar iväg till bolaget för att köpa det billigaste vita vinet jag kan finna till kvällens fest?

Får bli ett bad och sen mat och lite vatten, har hört att det kan vara bra mot sån där huvudvärk. Funderar även på om jag ska spela in en till video där jag filosoferar runt något intressant. Vi får se, kanske dyker det upp en sådan.