Snopet

Nu när jag var så duktig och gick upp 08.00 och duschat och allt, så öppnar bibblan inte förrän 10.00. Lite typiskt sådär. Men jag klagar inte, då kan jag gå till en datasal och påbörja mina seminariefrågor. Så slipper jag tråckla med de ikväll lika mycket. Tror jag ska köra punktlista med ord och så för att kunna svara på frågorna, en massa utsvävningar känns onödigt.

Kräm och macka blev det till frulle. Kände mig inte så sugen med tanke på gårdagens moffande. Ska se om jag får i mig det sista nu och sen bege mig mot skolan. Och nu klantade jag till det i Monster’s game. Fuck!

Just live your life

Jag är nog rätt slut efter nattens batalj på Kåren, kom massor med folk vilket var skitkul. Allt flöt på så jävla bra, alla slavar jobbade på bra och ja bra stämning. Kom hem alldeles för sent egentligen, var helt slut som sagt. Däckade ganska omgående. Har dock bara sovit 5 timmar.

Nu är det meningen att jag ska skriva klart min hemtenta. Har ännu inte orkat sätta mig in i vart jag var i den. Men jag är jävligt sugen på att komma hem och slappa i soffan. Så jag får väl bita i det sura äpplet, för att använda ett gammalt fint uttryck.

Adieu.

Ta slut, elände!

Ahhh, mitt huvud bultar och jag börjar bli rätt trött på det här. Men jag har kommit igång. Frågan är nog bara om jag orkar prestera så mycket mer idag. Hade originalhålltiderna gällt hade jag varit i trubbel. Isåfall skulle tentan lämnas in om 14 timmar. Nu är det inte förrän på söndag. Usch, inte kul det här. Men det kan bli min sista hemtenta någonsin, så jag får peppa mig själv med det.

Har en tanke på att äta på Kåren ikväll, men jag vet inte om jag är så sugen på att äta den maten som finns att erbjuda. Åh, ska sitta en timme till, sen frå det fan vara nog. Kan ju vara grymt effektiv när andan faller på. fast nu kom jag på att bibblan stänger klockan 18.00, så det gick ju inte. Får fortsätta på Kåren.

Decode

[youtube]RvnkAtWcKYg[/youtube]

Den här låten. Den hörde jag på radion nyss och direkt så förstod jag var den hörde hemma. Nog för att jag sett filmen två gånger och redan läst första boken. Men jag hade en liten aning om att det var den låten från filmen.

Spoilervarning.

Så jävla fantastiskt. Jag är helt insugen i Stephanie Meyers värld. Jag förstår Bellas dragning att vilja bli en av dem. Samtidigt som jag förstår att det inte är något man kan göra bara sådär. Hennes beskrivningar av Edward gör att jag personligen skulle vilja vara precis som han. Barnsligt och löjligt kanske, men bilden av deras fantastiska relation och dess komplikationer, ja det är något magiskt över det. Obeskrivligt är det.

To the gym and back

Det är sannerligen njutningsbara tider denna vecka. Solen skiner som aldrig förr och man får sig en solbränna utan dess like. Brände mig lite lagon om axlarna igår, så nu är min bondbränna som sträckte sig från t-shirtsärmen och neråt puts väck. Mycket fint. Även övre delen av armen och axlarna är nu i fas med resterande arm.

Är lite sugen på att gå ut i solen och fortsätta, men jag tror det får vänta tills imorgon. Ska nog ta mig till gymmet och köra lite armar istället. Catch some sun on the way over there. Om jag bara kommer iväg någon gång.

Supersugen

Jag är helt sjukt sugen på något onyttigt. Fast grejen är att jag vet att jag kommer känna mig lite (mycket) ångerfull efteråt. Och jag orkar inte byta om och gå till affären. Nu slapp jag det, för nu har jag proppat i mig mer nyttiga saker.  Skönt att slippa suget.

Nu är jag så trött att jag går och lägger mig. Fy fan, verkar som att det börjar bli ordning på mig ändå.  Ska bli jätteskönt att sova, så jag orkar med morgondagen, den kommer bli lång, med mycket tentaskrivande. Blir nog till att sitta så länge jag orkar imorgon, så jag har merparten gjord. Vill inte ha det hängande över mig i helgen helst.

Godnatt.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Are you ready to quit your job?

Hittade dessa frågor hos Jack Hansen, så jag kände att de var en aning relevanta. Inte för att jag ska starta eget, men ändå.

1. Vaknar du upp sugen på att gå till jobbet? Nej, nej och åter nej!

2. Trivs du med dina kollegor och är du stolt över vad ni åstadkommer? Trivs absolut med kollegorna och i princip borde jag vara stolt över det vi åstadkommer, för det möjliggör andras arbete som möjliggör…blalala, nej inte direkt.

3. Ser du möjligheter för dig att växa och utvecklas på ditt nuvarande jobb? Inga som helst. Går inte att utvecklas med det arbetet.

4. Känner du att du får den lön och de förmåner du är värd? Eh, tja, det är rätt bra på den nivån ändå.

5. Har du en chef du respekterar och som du kan lära dig mer av? Inte speciellt mycket nej.

6. Får du uppskattning och beröm när du gör bra ifrån dig? Man blir ganska tagen för givet i mitt yrke.

7. Älskar du att berätta för folk vad du jobbar med och var? Njae, skulle jag väl inte påstå.

8. Får du de verktyg och det stöd du behöver för att kunna göra ett bra jobb? Jo, ja, jo..

9. Spenderar du mycket tid på resor till och från arbetsplatsen? Nej.

10. Dagdrömmer du om att göra något annat? Hela dagarna går åt till det. Kan inte vänta tills skolan börjar!

Andra bloggar om: , ,

Intressant