poet

Jag sitter och skriver dikter ibland. Har mest hänt nu på sistonde. När jag känner för att uttrycka nåt. Inte för att jag vet om det på nåt sätt hjälper mig. Men det är bra att göra just för tillfället. Jag är amatör väldigt mycket. Men jag försöker att låta mig inspireras av andras ord. Jag känner att jag lyckas ibland. Har fått lite uppskattning för det jag skrivit. Men jag skriver bara vad jag känt. Kanske är så man får göra.

Inspirationen kommer från känslor, drömmar, längtan, saknad. En hel del sånt. Må det vara om det förflutna, framtiden eller nuet. Gillar iaf att leka med ord och formulera meningar på ett lite experimentellt sätt. Ordlekar. Kanske skulle läsa lite om rytm och sånt där. Jag är inte mycket för att rimma, men det vore ju bra om det flöt på i en bra rytm.

Kolla in http://www.sockerdricka.nu
Där finns det jag skrivit tillsammans med tusentals andra dikter. Under namnet randler hittar du mina verk.

Kanske ska bli munk. Tyckte en kollega på jobbet. 😛 För det sättet jag tänker på tror jag. Tror inte på att hämnas och stå upp för mig själv till vilket pris som helst. Jag vänder hellre ryggen till och går därifrån. Vilket jag vet kan vara rätt fegt. Helt ärligt vet jag inte hur jag skulle reagera i en situation där jag måste välja mellan att agera eller inte. En dag kanske det inte bara gäller mig. Den dagen kanske redan har kommit, utan min vetskap.

Ska sova på saken 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.