Den slappa ledigheten

medium_3805084966
Just nu är jag fast i vad jag skulle vilja kalla den slappa ledigheten, något som borde vara något rätt positivt. Anledningen till att jag inte är helt nöjd med detta är att jag känner mig oproduktiv samtidigt som jag blir väldigt slö.

Var tvungen att ta med min laptop ut i soffan för att kunna få ro att börja skriva detta inlägg. Skulle börjat för flera timmar sedan, men jag har fastnat med allt från Upworthy (tårdrypande filmklipp om diverse viktiga ämnen) till Facebook med dess tusentals distraktioner.

Har tagit mig till ett café för att se om det kan öka min produktivitet, får hoppas att detta ställe som jag hittat fungerar.. Finns förstås även det stället som jag käkade med Madicken på i våras som hade wi-fi och utsikt över Götgatsbacken..

Munken tror jag minsann det hette.. ska undersöka saken vidare vid ett annat tillfälle..

Mina mål för dagen är att komma iväg och fixa min andra sko i kartongen, då jag bara fick en med mig vid inköpet och sen att träna med Lena vid 19. Utöver det ska jag sitta här på Bagel Street Café och vara produktiv. De har goda Bagels, eluttag och framförallt gratis wi-fi, ypperligt i mitt tycke. Sen att det är nära till både Stadium och gymmet skadar liksom inte.

Jag ska dels styra upp lite rutiner och söka fram lite information om saker till ett projekt. Sen ska det förhoppningsvis bli lite ordning på torpet. En annan viktig del är att börja sondera efter samarbetspartners. För efter diverse försök att själv rodda mina projekt har jag insett att det krävs mer drivkraft och tankeutbyte än bara mellan mina respektive hjärnhalvor för att komma vidare.

Så om du läser det här och tänker att det låter intressant, kontakta mig och fråga vad för projekt det är som jag har upp min ärm så ska jag återkomma med information. Maila på randlerse@gmail.com

Ska även skapa mig en peppig playlist så jag får extra energi.. måste nog göra en att göra lista så jag inte slarvar iväg allt jag ska göra.

photo credit: Tambako the Jaguar via photopin cc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.