Den slappa ledigheten

medium_3805084966
Just nu är jag fast i vad jag skulle vilja kalla den slappa ledigheten, något som borde vara något rätt positivt. Anledningen till att jag inte är helt nöjd med detta är att jag känner mig oproduktiv samtidigt som jag blir väldigt slö.

Var tvungen att ta med min laptop ut i soffan för att kunna få ro att börja skriva detta inlägg. Skulle börjat för flera timmar sedan, men jag har fastnat med allt från Upworthy (tårdrypande filmklipp om diverse viktiga ämnen) till Facebook med dess tusentals distraktioner.

Har tagit mig till ett café för att se om det kan öka min produktivitet, får hoppas att detta ställe som jag hittat fungerar.. Finns förstås även det stället som jag käkade med Madicken på i våras som hade wi-fi och utsikt över Götgatsbacken..

Munken tror jag minsann det hette.. ska undersöka saken vidare vid ett annat tillfälle..

Mina mål för dagen är att komma iväg och fixa min andra sko i kartongen, då jag bara fick en med mig vid inköpet och sen att träna med Lena vid 19. Utöver det ska jag sitta här på Bagel Street Café och vara produktiv. De har goda Bagels, eluttag och framförallt gratis wi-fi, ypperligt i mitt tycke. Sen att det är nära till både Stadium och gymmet skadar liksom inte.

Jag ska dels styra upp lite rutiner och söka fram lite information om saker till ett projekt. Sen ska det förhoppningsvis bli lite ordning på torpet. En annan viktig del är att börja sondera efter samarbetspartners. För efter diverse försök att själv rodda mina projekt har jag insett att det krävs mer drivkraft och tankeutbyte än bara mellan mina respektive hjärnhalvor för att komma vidare.

Så om du läser det här och tänker att det låter intressant, kontakta mig och fråga vad för projekt det är som jag har upp min ärm så ska jag återkomma med information. Maila på randlerse@gmail.com

Ska även skapa mig en peppig playlist så jag får extra energi.. måste nog göra en att göra lista så jag inte slarvar iväg allt jag ska göra.

photo credit: Tambako the Jaguar via photopin cc

Yoga och rave?

Ja, idag ska jag på nåt nytt hittepå kallat för yogarave. Låter aningen flummigt och jag är ju inte direkt någon som brukar hålla på med yoga och meditation. Men det ska bli spännande. Tror nog att ravedelen passar mig bäst. Jag var där och jag var väl inte riktigt rätt person i sammanhanget. Väldigt mycket glädjeyttringar och kärleksfulla människor. Jag kände mig lite felplacerad, jag är inte sån på det viset. Man måste nog ha en viss nivå av öppenhet för den slags typen av aktivitet. jag är mer skeptisk.

[youtube]7_uT3VsRgsg[/youtube]

Här ovan är det en video på bandet som startade fenomenet Yogarave från en av deras fester, vilket ger en liten inblick i det hela.

Nästkommande veckor blir det fullt upp på. Nästa vecka består mest av träning och jobba. Lite studentmottagning idag. Lite skoj på lördag. Sen börjar det väl om igen nästa vecka. Då har jag förstås 30 seconds to mars att se fram emot. Och så är det midsommar i Västerås. Kort vecka. Veckan efter är det jobb, träning och 70-årskalas. Får se om jag klämmer in någon konsert på Grönan. Blir något av en mellanvecka. Men det blir nog även veckan efter. Får vara glad och fira semestern då.

Det tog mig tre dagar att skriva det här inlägget för de som är nyfikna på varför det kan upplevas lite splittrat.

En måndag i maj

Efter jobb blev det träning, promenad hem och så lite planka (2,5 minut *woop woop*) och lite övriga övningar. Sen har jag sett lite tv-serier och hockeymatchen. Nu är det jobb imorgon och sen tänkte jag övernatta i Södertälje och så jobba på onsdag och sen dra till Västerås för långhelg. Dags att packa alltså. Måste packa ner finkläderna för galan på torsdag. Träningskläder ska med och så lite annat, så jag får fundera lite på hur jag ska få med mig allt.

Dags att fixa med det och duscha kanske? Done! Godnatt.