Fantastisk sovmorgon

Vaknade kl. 8 av att Linda och Elsa kom in och väckte mig. Vilken fantastisk sovmorgon. Det var inte illa kan jag säga. Har känt mig som en ny person under dagen. Vi åt lite filmjölk med bär och banan till frukost efter lite Musikhjälpen först. Sen gjorde Linda sig i ordning och åkte ner till frisören.

Nu var jag själv hemma med våra tjejer. Planen var att äta lite lunch och sen gå mer på stan och försöka få dem att sova. Sagt och gjort, först fick jag Astrid att somna så vi kunde äta sagda lunch bestående av fiskbullar och potatis. En favorit både för mig och Elsa. Gick ner lätt, inget knussel.

Lagom till att jag skulle klä på Elsa efter mat och så, vaknade Astrid till. Så då fick jag klä på Elsa, klä på Astrid ytterkläder och packa ner henne i vår syskonvagn och så på med kläder på Elsa och iväg. Gick över förväntan. Dock ville ingen av de somna. På vägen ner så for en sko av och lite annat bök, men gick förvånansvärt bra ändå.

Linda blev fantastisk fin i håret, härligt och få känna sig nyfixad och fin kan jag tänka mig. När vi skulle ta bussen hem fick vi vänta på en till för att den första var full. En barnvagn, en rullator och en bagagekärra med flyttkartonger tog upp utrymmet. Som tur var fick vi plats på den efter.

Jag och barnen möttes förresten av en stor samling änder som ville ha mat, på vår promenad runt vattnet nere på stan. Se nedan. Varning för fågelrädda. Titta inte på videon!

Kräftskiva, krock och regnkaos

medium_8591591441

Herregud dagarna bara flyger fram, jag hinner knappt med alltså. Idag har vi då tisdag, vilket betyder att igår så var det måndag. För min del en ledig måndag då vi var och hade en kräftskiva ute i skärgården i söndags.

Vi spelade ett kul spel som heter Cards Against Humanity, en ska försöka vara den roligaste på att komplettera en mening med två eller flera kort med ord eller meningar. Jag förklarar lite dåligt så gå gärna in på hemsidan och läs.

I lördags drog vi runt på olika pubar, först glodde vi på rugby på Wirströms och jag kan väl inte påstå att jag var så insatt, men i alla fall. Vi slutade kvällen med mat och film hos oss.

Fredagen var en spännande dag. På väg hem från jobbet aså körde bussen jag satt i in i bilen framför, vilket medförde att vi blev strandsatta mitt på E4 i lite mer än en timme. Det var ingen jättekraftig smäll, men min första bilolycka. Något jag gärna slipper i framtiden.

Kvällen fortsatte med lite häng på Wirströms innan det var dags för mer konsert på Kulturfestivalen, Hoffmaestro och Manu Chao var planen, men icke. Halvvägs in i Hoffmaestros set så dundrar åskstormen över oss och allt avbryts medan vi blev dränkta och blixtarna haglade. Tog mig hem och struntade i resten av konserterna. Så konstig fredag.

Jag har även tränat två gånger under helgen. Slarvat med mat och godis lite, men det gör inte så mycket, nya tag nu igen. Testat att köpa alkoholfritt på bolaget med, smakade mest som saft den där flaskan med rosé, men det var helt ok.

photo credit: derekskey via photopin cc