Kär i en ängel

[youtube]GCeCBi6GOYs[/youtube]
När jag såg den här videon hamnade jag helt plötsligt på ett av alla de diskon på mellanstadiet som jag var på. Det var ungefär sådär det såg ut. Jag var liten, vågade dock aldrig fråga någon tjej om de ville dansa. Så den här videon ger mig en känsla av hopp trots allt. Jag har alltid varit kär i änglar. Men för feg för att våga mig närma dem.

Tack Håkan!

Slavade på kåren

On a more personal and less serious note.

Jo, igår så var det såhär att jag kollade på de s.k. slavsidorna på Kårens hemsida och såg att ja, det var ca 15 personer som skrivit upp sig för att slava på gårdagens discokväll. Tidigare denna vecka hade jag intalat mig själv att jag måste utsätta mig för sådant jag känner är obehagligt, då bland annat att slava, eftersom jag senast jag gjorde det blev uppstressad något helt otroligt. Allt såklart i min skalle. Med rätt attityd och inställning så kommer man miltals.

Sagt och gjort, jag såg detta runt 17.00 och runt 18.00 befann jag mig vid spritbaren på Kåren. Efter att ha slängt i mig köttbullar och pasta och fått akut hjärtklappning kom jag iväg. Och jag ångrar det å det bestämdaste inte alls. Viss, det var inte så mycket folk, det var ett grymt skönt schema. Det enda tillfälle jag behövde handskas med pengar var den andra halvtimmen då jag sålde 6 drinkar i spritbaren. Vilket var ganska lagom. Allt annat kunde jag även hantera på ett bra och positivt sätt.

Kom hem runt 06 i morse och la mig 07, sen sov jag djupt.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kändisblogg

Just det, jag har startat en tredje blogg. Som jag faktiskt kommer fortsätta med, tills jag tröttnar förstås. deen handlar om skvaller och kändisar. Jag kommenterar de artiklar och de rykten som finns ute i media om diverse kändisar, svenska som internationella. Av någon konstig anledning har jag koll på en del såna, så jag tänkte jag skulle använda det till något kul. Bra ursäkt att rättfärdiga min kunskap om dem med också.

Syrliga kändiskommentarer

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

BSB goes retro.

Såg just videon till BSB låt ”Just want you to know”. Trodde helt seriöst jag skulle dö. De gör en parodi föreställande ett 80-tals rockband, samt deras fan. Helt sjukt roligt. Aningen absurt. Ser just nu en video där de gjort en cover på Gloria Estefans Dr. Beat. Lätt parodiskt där med. Så det är så det ligger till, nu ska man driva med åttiotalet. Verkar som att 90-talet är på väg tillbaka istället. Har sett en del minnas tiden då eurodance plågade världen. Inte för att jag plågades särskilt mycket. Jag älskade den musiken då det begav sig. Fast jag är lite osäker på vad den genren egentligen kallades. Hade för mig att det var eurodisco, men det var tydligen inte rätt. Men namnen säger en att de är rätt nära besläktade.

Anledningen till att jag älskar sån musik i dagens läge är att det frambringar väldigt mycket nostalgi. Det är från min tid som tonåring, som präglades väldigt mycket av musik och dans som ligger till grund till denna nostalgi. Jag var alltid den som var på disko varenda helg och dansade för glatta livet, från väldigt tidig ålder. För att jag tyckte det var så jävla skoj. Började redan när jag var 9 år. När jag senare efter att ha varit så gott som bosatt på fritidsgården hela mellanstadiet, kom upp till 8:an så fick jag även vara med i det gårdsråd som styrde och anordnade diskoteken där.

Så då blev det ännu mer. Vi får se om det här med att influenser från två årtionden tillbaka kommer redan nu, eller om vi måste vänta till 2010. Kanske helst kan skippa allt vad mode heter från 90-talet, såvitt jag minns var det ingen höjdare direkt. Men någon med mer kunskap och intresse kanske kan rätta mig.

En annan sak jag klarar mig utan är alla dessa värdelösa covers på gamla klassiker och låtar överhuvudtaget. Kan väl inte vara så svårt att göra något eget? Om ni inte kan det, kanske ni inte ska syssla med musik. För den blir rätt meningslös upprepad gång på gång. Till slut kommer ingen komma ihåg originalen, som faktiskt brukar vara bäst.