Snart midsommar och långhelg

Snart midsommar och långhelg dags att åka till Västerås. Har inte varit där sen i januari pga. rådande omständigheter och så. Vi brukar, eller ja, Lindas familj brukar ju fira hos hennes faster utanför Uppsala, men nu blir det ju inte så.

Vi pratade om att eventuellt boka in oss på hotell hela bunten, men kom fram till att det blir lite för mycket pengar som rullar iväg så vi sparar dessa till semestern istället.

I morse fick jag plocka fram regnkläderna åt Elsa då solen sken med sin frånvaro och det skulle komma regn hela dagen. Det tyckte hon var kul. Mycket riktigt så öser det ner nu. Något som inte var lika kul var när jag lämnade henne inne på förskolan. Då blev det skrik och panik.

Pappa pappa paaappaaa gråtskrek hon när jag lämnat över henne till en av barnskötarna. Sedan försökte jag gömma mig ute i kapprummet medan jag hängde upp regnkläderna på hennes plats. Kommer och går i perioder det där, vissa dagar är det inga problem alls, medan hon andra dagar inte är så glad alls. Som tur är går det ju över rätt fort.

Gällande införskaffande av ny bil så har vi kollat och kollat, det finns alternativ som vi ska utforska nu. Vi ska kolla på att leasa en Skoda Octavia Kombi någon dag när vi har möjlighet. Hoppas den funkar med de krav vi har på en bil.

Vår altan är helt klar nu och det blev jättebra! Bara lite piff kvar att göra. Sen hoppas vi att alla som vill kommer och inviger den med oss i sommar, vid olika tillfällen så klart. Inte långt kvar till semester heller och då är det najs att ha ett tillhåll.

Ja, snart midsommar och lite långhelg. Skönt att komma iväg lite och göra andra saker.

Yoga och rave?

Ja, idag ska jag på nåt nytt hittepå kallat för yogarave. Låter aningen flummigt och jag är ju inte direkt någon som brukar hålla på med yoga och meditation. Men det ska bli spännande. Tror nog att ravedelen passar mig bäst. Jag var där och jag var väl inte riktigt rätt person i sammanhanget. Väldigt mycket glädjeyttringar och kärleksfulla människor. Jag kände mig lite felplacerad, jag är inte sån på det viset. Man måste nog ha en viss nivå av öppenhet för den slags typen av aktivitet. jag är mer skeptisk.

[youtube]7_uT3VsRgsg[/youtube]

Här ovan är det en video på bandet som startade fenomenet Yogarave från en av deras fester, vilket ger en liten inblick i det hela.

Nästkommande veckor blir det fullt upp på. Nästa vecka består mest av träning och jobba. Lite studentmottagning idag. Lite skoj på lördag. Sen börjar det väl om igen nästa vecka. Då har jag förstås 30 seconds to mars att se fram emot. Och så är det midsommar i Västerås. Kort vecka. Veckan efter är det jobb, träning och 70-årskalas. Får se om jag klämmer in någon konsert på Grönan. Blir något av en mellanvecka. Men det blir nog även veckan efter. Får vara glad och fira semestern då.

Det tog mig tre dagar att skriva det här inlägget för de som är nyfikna på varför det kan upplevas lite splittrat.