Fullt upp

När dagarna bara rullar på utan att man hinner reflektera så bär man stanna upp och göra just det. Så då gör jag det.

Vad händer egentligen i mitt liv, trivs jag, har jag kul? Svaret på dessa frågor är ja. Alltså inte på vad som händer. Men ja ni fattar. Jag försöker inte leva upp till någon slags idealbild av verkligheten, så jag pluggar knappast ihjäl mig fast jag läser på 200% just nu. Jag hinner festa och göra saker som jag engagerat mig i. Kåren, IM och Beware. Ja, så det rullar på fint. Sr till och med en del på tv-serier och sover hyfsat. Blir inte så mycket träning dock. Fast jag var och dansade i fredags.

Har en seminarieuppgift som ligger över mig. Den är bara påbörjad, men jag tror jag ska försöka mig på att avsluta den snarast.

Nu börjar det hända grejer

Tvbloggen TVSquad skrev tidigare idag om den fantasyserie som jag tycker är ganska bra, om inte jättebra. Att den kommer komma till tv som en serie. Detta visste jag redan om för över ett år sen så annonserades den nyheten ut, men sen dess har det varit dåligt med uppdateringar.

Men jag tror att det kanske börja hända saker nu. Det har varit ganska dött på IMDB när det kommer till serien, men jag tror att det förhoppningsvis kommer förändras snart. Särskilt eftersom en framstående blogg skriver om det.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Tell me something good

Shannon Penn sjunger en låt från tv-serien Felicity

Maybe I should take the ride
To know the light
you have to know the dark
What am I waiting for?
Maybe I should look inside
To know what’s right
you have to know your heart
What am I living for?
I don’t know how
To turn this life around
Please help me
Let me out, take me in
And give me some direction
’Cause you’ve got my attention
Tell me something good
Tell me something

Frågor del 2342

Vad heter du: Micke
Var bor du: Vallby, Västerås.
Trivs du där: Ja. Skulle kunna bo närmare allt bara.
Brukar du läsa horoskop: Ibland.
Har du körkort: Nej.
Favoritdjur: Jag vet inte, gillar de flesta djuren.
Festar du mycket: Nej.
Sprit, cider, vin eller öl:Allt utom öl och rödvin.
Brukar du bli för full: Det har hänt.
Antal kuddar i sängen: 2.
Äger du ett busskort: Inte just nu nej.
Vad åt du till frukost: Havregrynsgröt med lingonsylt.
Har du haft sex idag: Nej.
Nästa mål i ditt liv: Öh, bli miljöhjälte, skaffa fru och ungar.
Hur svarar du i mobilen: Ja, det är Micke.
Antal timmar sömn inatt: 5 timmar.
Sov du ensam: Ja.
Din hobby: Tv-serier.
Vad är det för veckodag?: Tisdag.
Vad åt du senast: Knäckebröd
Vem fick du sms av senast: Min eurovoice
Vem ringde dig senast: Kola.
Godaste ölen du druckit: Det finns ingen god öl.
Vilka hårfärger har du haft: Blåsvart, svart, orangerött och brunt, blonda slingor.
Vad såg du senast på TV: Dr. Phil
Vad läser du för bok just nu:Ingen, eller kurslitteratur
Längd: 173 cm
Skostorlek: 41.
Hårfärg: Brun.
Är du kär i någon: NEJ.
Vad gör du om ett år: Läser min andra B-kurs och trivs med livet.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja. Iggeby som är närmare till skolan, kåren och stan.
Dricker du: Ibland.
Vilken parfym använder du: Eternity om jag har nån alls.
Vilka skor använder du: Just nu mina Everestkängor
Dagens klädsel: Bruna manchesterbyxor med hål mellan benen, vit t-shirt, ljusbeige sweatshirt ovch en brun huvväst.

Obeslutsam, jag?

Jag är villrådig, har så mycket saker jag kan göra så det blir inget gjort. Snacka om I-landsproblem. Säg till mig att jag ska plugga, ja då gör jag något annat. Säg att jag kan läsa en bok, nej då tänker jag att kanske ska jag göra nåt annat ändå. Eller så kan jag se en film, nej, kanske nåt avsnitt ur en tv-serie. Städa, laga mat, träna, eller kanske sortera musik? Nej. Jag kan inte välja. Skriver om min obeslutsamhet istället.

JAAAAAAAAAA!

Nu får jag ta och rycka upp mig. Jag ska läsa ur min psykologibok, ja det ska jag. Banne mig, det ska jag.

Jag ska bara…

Andra bloggar om: , , , , ,

Intressant

Mycket i skallen

Seminarie om neuropsykologi i Eskilstuna hela dagen. Jag var skittrött och höll på att somna. Direkt till styrelsemötet för Beware. Kom hem nån gång efter 18. Vem har sagt att det inte är full rulle som student? Ja, det beror ju på hur man väljer att ha det.

Började dagen med att se på lucia på tv2 och det var så fint. *snyft* Jag fick en riktigt mysig luciamorgon, med rätt stämning och allt. Men det var dock allt. Hade det inte varit för den där stunden imorse hade det här varit en helt vanlig dag. Vilket det kanske egentligen är, men ja.. det var trevligt.

Är rätt trött, har inte fått någon bra sömn de senaste två dagarna. Har börjat falla in i mina gamla mindre bra mönster. Men ikväll ska jag lägga mig hyfsat. Har inte heller haft någon ork att laga till någon riktig mat, men det kanske hänger ihop. Som en ond liten cirkel.

Har ett ton med läsning att göra med, har varit slarvig och fuskat. Men imorgon ska jag sitta hela dagen. Sen iväg och träna. En heldag helt enkelt.

Jag har tusen olika saker i huvudet egentligen. Fattar inte hur jag får något gjort egentligen. Det är tv-serier, bloggar, miljöprojekt, begrepp, kurslitteratur, musik, filmer, föreläsningar, seminarier, kassörgrejer, faddergrejer, mig själv och min relation till omvärlden.

Kanske ska försöka strukturera upp tillvaron bättre på något sätt. Så att jag kan bli mer effektiv. Ja, kan ju alltid försöka.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Ensam i världen

Känner mig lite slö idag. Ingen direkt lust till något alls. Vet inte varför. Kanske är det lite ensamhetssymptom. Känner mig lite ensam ibland, även om jag mestadels av tiden klarar av och faktiskt trivs med att vara ensam. Det är lite värre på helger, eftersom det är då man ska hitta på saker. Men idag känns det helt okej. Fick ju lite socialt umgänge i skolan och en stund efteråt.

Är skitglad just nu eftersom jag just fått veta att jag lyckades få godkänt i en till kurs. Inget vg denna gång, men ett godkänt duger gott det. Ååh, nu kan man lägga det bakom sig och koncentrera sig på kommande tenta. Ska bli intressant att se hur det känns den 2:a december att sitta hela eftermiddagen och en bit in på kvällen och skriva för blotta livet.

Dags för mig att ta igen den här veckans tv-serietittande, har inte sett ett enda avsnitt knappt. Förutom Heroes, det är ju så spännande så det måste man se så fort det går.

Andra bloggar om: , ,

Intressant